Vad är det för dag idag?

Jobbade från kl. 21.00 den 21/7 till 07.00 den 22/7.
En evighet.
Helt ensam, vad som helst kan hända, men det gjorde det inte.





Det gick bra. Tv:n höll mig sällskap hela kvällen/natten/morgonen.
Samt mina vindruvor som jag satt & tuggade på. Ursäkta bilden, jag äter.

Jag såg bl a. på The Tonight Show med Jay Leno där Will Farrell var gäst. Han kan vara skoj.
Den här gången snackade han om sina svenska släktingar vilket fick en del av publiken att applådera.

W - "Where you from?"
Publik - "Malmööö!"
W - "Malmo? I've been there!"
Publik - "YEA!"
J - "Nice city?"
W - "No, weird place..."

Jag tyckte det var roligt! Samt lite andra skämt angånde svenskar.

OKAY!
Det här var ett helt meningslöst inlägg så jag tänker därför avsluta det illa kvickt nu.
Det är en av anledningarna till att jag inte skriver så mycket nu för tiden,  jag har inget att skriva om & även om jag har det så är det bara meningslöst.


Adios amigos.

Jag är ingen Aristoteles.

Jaha, mina vänner!
Imorgon kör det igång igen. Jobbet på Oxievägen. Mitt jobb har för övrigt inget namn utan man säger bara "Oxievägen"... Weird.
 
Före jag tar de ca 100 stegen (jag har inte räknat, men imorgon ska jag göra det bara för det!) till jobbet, så ska jag först promenera bort till polisstationen. Ja, ni läste rätt. (VAD HAR JAG NU GJORT?) 

På polishuset ska jag träffa en sjuksköterska & göra ett teoretiskt & praktiskt prov så att jag förhoppningsvis får ännu en delegering. Jag trodde faktiskt att jag skulle slippa alla prov när skolan tog slut, men icke. Life fooled me again.
Inte blir dem lättare nu heller när jag är gammal & börjar tappa hjärnceller. No way. Tolv A4 är det meningen att jag ska läsa igenom & kunna så pass bra att jag endast får svara fel på 2/30 frågor.
Helt galet!

Folk säger att sådana prov oftast är lätta & att det bara gäller att tänka logiskt. Ha, jag är körd.


Adios amigos!

Bilder från studenten.

Händerna fulla med mat & dricka.

Händerna fulla med mat & dricka.






Strike a pose...





Adios amigos.

Sista veckan.

Nu är jag här igen! Kan ni fatta det? Jag ska skriva ett inlägg. Igen!
Varning, det kommer bli aslångt.

Jag tänker gå igenom sista veckan innan jag (förmodligen) slutade skolan för evigt. Sorgligt...


Måndag, 9:e juni - andra världskriget


Sista dagen jag spenderade på skolan innan studenten! För att fylla ut tiden den veckan, hade lärarna denna dag hyrt in överlevande från koncentrationslägren under andra världskriget. Antagligen det sista jag skulle vilja tänka på den vecka som skulle bli mitt livs roligaste.
Menmen, jag satt tyst & lyssnade & visst var det intressant. Det tvivlade jag inte en sekund på att det skulle vara, men ärligt talat... Det är inte direkt något som gör att man får upp stämningen!


Tisdag, 10:e juni: - en dag för alla skolkare


På min skola, jag menar på min förra skola, så sker det alltid en årlig tripp till stranden som är till för att man ska umgås med folk i andra årskurser & ha kul. Eftersom jag inte har något emot att sola på stranden följde jag självklart med. Det gjorde även stackars "R" som knappt sovit under natten, samt "K.L" & "B":s gäng. Tyvärr så blev det inget solande eftersom det var molnigt & det regnade, men det hindrade inte galningen "B" & dem andra från att bada & sen gå runt halvnakna.
Jag säger då det, dagens ungdomar...


Onsdag, 11:e juni - min klass vann


Då var det dags för utsparkslekar i stadsparken i Lund, 3B mot 3A! Jag tillhör(de) alltså klass 3Bäst.

Det var tänkt att det skulle vara femkamp, men med tanke på utformningen på det hela vill jag hellre påstå att det var stafett vi körde. Med fem olika moment. Eller kanske fyra. Svårt att säga eftersom vi inte hade en aning om vad vi gjorde. Att vi drack samtidigt gjorde det inte lättare att utföra de olika momenten kan jag erkänna. Jag tänker på det där med pinnen & att sen springa tillbaka till gänget...
Ni som var med fattar!


Torsdag, 12:e juni - jag & min siamestvilling


Jo, jag har faktiskt en tvilling som sitter fast i mig, visste ni inte det? Hon heter "R" & har svårigheter med att gå. I alla fall när hennes steg ska passa ihop med mina.

Även denna dag spenderades i stadsparken med de två avgångsklasserna. Brännboll stod på schemat & för att få lov att spela skulle man givetvis vara utklädd & kravet var att det skulle börja på bokstaven "S"!
Siamestvillingar, hur tänkte vi? Inte alls verkar det som! Men det var grymt kul, både för oss & för dem som såg oss. HAHA! Det var inte lätt att gå, mycket svårare att springa & mycket mycket svårare att resa oss när vi låg på marken & sprattlade!


Fredagen den 13:e


Jag började morgonen med att göra mig i ordning & sen hämta "B" i sin fina kostym. Tillsammans gick vi sen till stationen där vi mötte upp "K.S" & "T" på tåget. Väl framme i Lund lämnade jag dessa människor för att istället bege mig mot Mejeriet med "A.O" & "R" där vi skulle möta upp "K.L" som hade all frukt & annat gott med sig till champagnefrukosten. När hon äntligen anlände en halvtimme efter utsatt tid, tog vi varsin låda eller kasse & begav oss mot platsen där klasserna satt & väntade på oss. Det var alltså vi som hade alla 60 elevers frukost i händerna.


Ett tag senare när vi alla käkat upp, druckit klart, sprungit runt, dansat, sjungit & skrivit i mössorna gick vi vidare till stan. Efter att ha visat Lunds befolkning att vi kan synas & höras, fortsatte vi med det ett tag till! Samtidigt som vi gick till skolan alltså. Barfota. Jag hade skoskav...

Väl framme på skolan mötte vi alla lärare som gick omkring med öronproppar. Dem hade pyntat & gjort så fint åt oss! Innan det var dags för den sista måltiden med dem hann vi även med att fotograferas, men i skrivande stund har jag fortfarande inte fått hem några foton än. Jag vill se dem nu!

Till skillnad från andra skolor som oftast äter lunch ute, så är det tradition på vår skola att äta tillsammans med lärarna den sista dagen. Något som jag uppskattar. Det är klart att jag gärna äter middag med dem en sista gång om jag aldrig kommer se dem igen...

Under middagen så hade vi bl a. tal från lärare & elever. Jag erkänner att dem var fina, men jag kände mig lite utanför när alla grät utom jag. Vi hade även prisutdelningar, diplomutdelningar, sånger & massa annat skoj som fick tiden att gå. För visst kändes det att det närmade sig! Det var en fin stämning även om många hade rödgråtna ögon. Alla väntade på att klockan skulle bli 17...


Slutligen blev den även det. 17.00. Då var mitt liv över! Haha. Eller kanske inte...

Vi sprang ut på scenen & ja, ni kan väl hur resten går till?

Man står där. Hoppar upp & ner. Sjunger. Gå av scenen, letar efter sina familj, vänner & släktingar. Kramar dem & håller på att bli strypt av alla blommor som dem hänger runt halsen. Ramlar nästan av tyngden när den sista människan släpper taget om en.

Fast det är kanske bara jag som är klen? Eftersom jag skulle åka flak efteråt var jag i alla fall tvungen att lämna tillbaka dem till my parents igen. Dock är jag rätt tankspridd/förvirrad/knas ibland, kalla det vad ni vill, så jag kom inte på det förrän jag redan klättrat upp på flaket. Därför fick jag istället kasta ner dem till min mams, haha. Så typiskt.

Flaket var det roligaste på hela dagen! Kul att se hur glada andra människor blir av det också. Allt från små barn & tonåringar till vanliga medelålders & gamla tanter. Alla blir glada av studenter & leenden sprids så lätt.


Efter flaket åkte jag hem & möttes av hur många människor som helst i trädgården. Har nog aldrig sett så många släktingar & vänner till familjen & mig själv samlade på ett & samma ställe. Och dem var där för min skull! Bara min! Så gulligt.

Dessvärre hann jag inte riktigt med att prata med alla eftersom jag sprang runt &... Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag gjorde den kvällen, men tiden gick fort i alla fall. Till sist var det dags för mig & paret "M" & "H" att dra vidare till Lund för att festa hela natten lång på Tegnérs... Där jag träffade både chefen & handledaren sen praktiken. De är roliga dem!


För att sammanfatta detta otroligt hemskt långa inlägg:

Det var en bra vecka. En bra dag. Men jag har inte tänkt igenom det än, så jag kan inte säga om jag är glad eller ledsen för att jag slutat skolan. Jag har inte släppt en enda tår & jag anser inte att jag saknar någonting än, men det kommer kanske...



Adios amigos!

FÖRLÅT!

Jag vet inte vad mer jag ska säga. Jag har inte skrivit på över en månad nu. Faaaaaack, vad dåligt.
Jag skyller den första veckan på att bloggen inte funkade eftersom de flyttade över den till en ny server eller vad det nu var... Men de andra veckorna vet jag inte riktigt vad jag ska skylla på!

Sista tiden i skolan kanske?
Min student?
Att jag börjat jobba?
Min systers bröllop?

Jag ska försöka börja skriva igen. Får se om det är lönt!
Hmm, borde kanske berätta vad jag sysslat med den senaste månaden... Det blir i så fall i kommande inlägg...  Mycket catching up to do här. Förlåter ni mig?


Adios amigos!
(Finns det nån kvar?)

RSS 2.0