Föreställ er 60 fulla studenter sjungandes.

Lärare:


Ni var heta, från första fotokatalogen

Ja, så heta att den nästan tagit fyr

Vi tror oss veta, vad som kan ha hettat till

Stylisten Conrad lär ha ordnat er frisyr


Ni har prövats, en del har staplat fram på kryckor

Och mot oddsen ändå lyckats ta sig hit

Vad pedagogiskt, att ni med levande exempel

Nu fått lära er att sjukvården är skit


På Teneriffa, fick vi en liten diagnos över

Ert språk, vi hoppas att ni fått ert ris. Vi kanske

Verkar stiffa, men kom ihåg "slagerpralinen"

Och ni slipper råka ut för schpråkpolis


Elever:


Vi har gått i COP3! Ja, vi har gått i COP3!

Den bästa klassen i hela Lund och vi är helt ok med det!


Lärare: COP3!

Elever: COP3!

Lärare: COP3!

Elever: COP3!


Lala lala lala lala lala la.....


Lärare: COP3!

Elever: COP3!

Lärare: COP3!

Elever: COP3!


Lala lala lala lala lala la.....


Lärare:

Vi kommer sakna, eran sång & era låtar

Dagens lista har ej lika många blad

Med prestationer, & talanger värt miljoner

Inte minst folket från Malmöstad


Vi har släppt er, utan lov till Göteborg

Och till staden som ni nyss är komna från

Ni var gisslan, som först ville festa fria

Men som slutade i Stockholmssyndrom


COP3, ni ska nu ta studenten

O vi hoppas att vi lärt er veta hut

COP3, dörren står på glänt, den

Bara väntar på att ni ska springa ut!


Elever:


Vi har gått i COP3! Ja, vi har gått i COP3!

Den bästa klassen i hela Lund och vi är helt ok med det!


Lärare: COP3!

Elever: COP3!

Lärare: COP3!

Elever: COP3!


Lala lala lala lala lala la.....


Lärare: COP3!

Elever: COP3!

Lärare: COP3!

Elever: COP3!


Lala lala lala lala lala la.....


Adiooos amigooos!


Lärarmiddag!

I förrgår var det lärarmiddag på min skola Consensum där de flesta elever, men bara hälften av alla lärare som blivit bjudna kom. Då bör jag väl nämna att dem flesta som inte kom inte jobbar på skolan längre, men har gjort det tidigare under de tre åren vi gått på skolan. Trots detta bortfall var det ändå en superkul kväll!


Jag kom dit en timme före utsatt tid eftersom jag tänkte att jag skulle vara snäll & hjälpa till att fixa det sista innan det började. Detta fortsatte jag med en del under kvällen, så det blev lite springande & bärande fram & tillbaka vilket gjorde att jag missade stämningen lite.
Men jag både såg & hörde att alla (jag var en av dem) var glada & hade trevligt, så bra jobbat "R", "K.L" & "B"!


Maten var delikat! Det bjöds på antingen kyckling eller lax & till detta fick man potatisgratäng & en god sallad. Låter gott va? Det var det!

Till efterrätt bjöds det på kaffe & italiensk glass med smakerna choklad, hallon eller citron.
Ni kan tro att alla var mätta efter detta... Speciellt jag, eftersom jag gått & tuggat i mig annat under tiden som jag bar fram & bort saker. Kex & salta pinnar går alldels utmärkt att blanda till sockerdricka, bara så ni vet.


Till underhållning blev det en hel del sång & musik, både av lärare & elever. Lärarna hade dessutom varit så söta & skrivit en egen låt till oss med samma melodi som musiken till tv-programmet High Chaparall.
I'm Gonna Be (500 Miles) heter den tydligen tog jag reda på nu. Youtube om ni inte kan/minns!

Hmm, jag gör ett inlägg till med själva texten...
Den var rätt kul & innerhåller en del interna skämt & händelser. Mindre kul för dem som inte förstår kanske, men ändå!


Be right back amigos!


Expedition Robinson - nu fattar jag!

"Han var en snygg, trevlig ung man, utmärkt välskapt med raka, kraftiga lemmar. Lång & välväxt & efter vad jag ansåg, omkring tjugosex år gammal. Han hade ett ganska tilltalande ansikte, uttrycket var inte vilt & vresigt, utan han verkade mycket manlig & på samma gång hade han allt det som vi hos en europé kallar för charm & mildhet, särskilt när han log."


Mhm! En bra början (förutom rasismdelen) på den text det är meningen att jag ska läsa & sen analysera! Tyvärr så har jag lite svårt för att koncentrera mig på att skriva i skolan vilket gör det hela mycket svårare. Med skriva så menar jag alltså arbeten & inte bloggen då uppenbarligen.


Suck. Jag får väl försöka ge det en chans nu... Men på de 45 minuter som gått hittills av lektionen har jag bara lyckats skriva en rubrik, så det ser inte så lovande ut. Det blir dessutom mycket svårare när jag måste sitta konstigt med mitt högra ben för att få den ena hörluren att fungera, haha. 
Jag måste lyssna på musik! Därför har jag inget annat val än att sitta här så stilla som möjligt & samtidigt få ont i ryggen. 
Gosh, vilka problem man kan ha.


Adios amigos!


Happy birthday mum.

Igår var det ingen vanlig dag! Nej, då var det min mammas födelsedag! Grattis till henne!


Egentligen var det tänkt att vi (familjen) skulle åka över sundet & gå omkring i Köpenhamn & ha det mysigt vilket hon hade sett fram emot. Dessvärre regnade det när vi vaknade och då var längtan efter att gå utomhus i flera timmar plötsligt inte lika stor. Förutom det dåliga vädret så vaknade mamsen även med en otrolig nackvärk (vilket jag givetvis kan bota) så morgonhumöret var alltså inte direkt på topp...
Men eftersom jag är en sådan underbar dotter så lyckades jag allt få henne på bättre humör genom att tala om för henne att hon helt enkelt borde vara glad över att få umgås en hel dag med mig! Och min far & broder såklart.


Det var nog tur att hon höll med, för dagen fortsatte inte direkt på bästa sätt. Tydligen så finns det inga caféer öppna i Halland & tydligen finns det inga restauranger öppna i Skåne.

Det mesta gick alltså inte alls som vi tänkt, utan vi fick planera om efterhand som allt bara förstördes framför våra ögon. Dramatik!


En vacker dag kommer min mamma kunna skratta åt den här dagen, även om allt blev fel.
Visst är sådana dagar helt underbara?  


Adios amigos!


Vecka 21.

Måndag


Gick bredvid för första gången på jobbet under morgonen & det gick bra. Efter det åkte jag till skolan där jag hann spendera några timmar innan det var dags att skynda sig hem & äta middag.

När den var uppäten stack jag till jobbet igen & gick då för första gången bredvid en kväll.

Killen jag gick med har tydligen gått på samma skola som jag ungefär samtidigt, så det slutade med att vi snackade om "gamla minnen" innan det var dags för mig att sluta & gå hem & sova.


Tisdag


Hade världens sämsta dag! Allt var bara blä. För att göra den ännu sämre så var den ju otroligt lång också, speciellt i skolan där jag försökte hålla mig vaken i över sju timmar som mest bestod av föreläsningar. Gillar iiinte såna dagar. Att läraren i fråga också är ganska seg och pratar om saker som inte lockar mitt intresse hjälper inte. Sorry, men nästa gång somnar jag nog.


Onsdag


Mycket bättre dag än gårdagen, hade nämligen bara en lektion, men tyvärr så var det fel lektion enligt mitt tycke. Blev ju ingen massage! Attans, det som är det bästa med onsdagar.
Detta gjorde att jag inte fick chansen att träna helkropps som jag ska ha prov på nästa vecka. Om någon har en ledig stund innan onsdag & känner för att bli mitt offer - gör dig hörd.


Torsdag


Fixade mina rester så att jag därmed kan få mina betyg och ta studenten med ett leende. Min belöning blev glass på stan tillsammans med de andra som också läser Engelska B.

Efter skolan & efterrätten skyndade jag mig hem för att precis som i måndags, käka middag & sen dra till jobbet för att gå bredvid igen.


Fredag


Denna morgon började med att jag gick bredvid för sista gången på jobbet & sen stack jag till skolan där jag kom precis i lagom tid för lunch. När skolan slutat gick jag på stan för att fördriva tiden tills jag skulle möta min mamma och hämta upp balklänningen. Först var jag ju givetvis tvungen att prova den för att se om det var något som behövdes fixa, men det var det icke. Den satt bra!
Vacker var den också. Naaaajs.

Lördag

Det var egentligen tänkt att jag skulle till marknaden i stan med mams idag, men jag kände inte för det imorse när jag vaknade & hon ville inte heller egentligen, så nu slapp hon!
Ikväll drar jag & "R" till "A.O" i Hjärup där även "C" kommer att befinna sig & då är det tänkt att vi ska se det älskade/hatade programmet Eurovision Song Contest. Till saken hör att ingen av oss egentligen vill se det & ingen av oss gillar småländskan, så förstår inte riktigt hur vår lördagsplanering uppstod.

Söndag

Ingen bra dag, är för det mesta tråkig. Jag fattar inte varför söndagen uppfanns. Tid för vila?
Mjo, det verkar ju faktiskt vara det enda som finns att göra denna dag. Har alltså inga planer för veckans sista dag, men kanske har ödet något kul inplanerat för mig. Time will tell.


Adios amigos!


Save my soul.


See me, I'm down and I get deeper with every breath.
See me, I'm over the edge farther with every step.
See me, I'm down and I get deeper with every breath.
Standing over the edge, I'm taking my last breath.

How I feel like I'm starless,
I'm ready to fade now.
And how I feel like I'm starless,
I'm hopeless and grayed out.
Somehow I feel like I'm starless,
I'm ready to fade now.
And now I feel like I'm starless,
I'm ready to burn out.


image37


Adios amigos.

Ljudlös räcker inte.

Ring, ring. Ring, ring. Ring, ring. Ring, ring. Ring, ring. Ring, ring. Ring, ring. Ring. ring.


- Grr! Kan du ge mig telefonen?


- Hej, det är Nathalie!
- Hejsan, det här är *bip* från *bip*.

  Stör jag?

- Eh... Nej, inte alls... (Bara otroligt mycket eftersom jag håller på att bli masserad & är lite borta.)

  Prata på du!


Bortsett från detta var det rätt gott att bli ompysslad i en timme.
Onsdagar är bra dagar.


Adios amigos!


För jag har tagit studenten?

Om exakt en månad (precis just nu!) sitter jag antagligen & äter, fast om jag känner mig själv rätt så är det mer troligt att jag går runt med en tallrik & gör en massa andra saker under tiden.

Jag har förmodligen precis kommit hem & hunnit hälsa på hela släkten, samt familjens vänner.
Alla som har valt att komma & fira mig denna viktiga dag! Förhoppningsvis är det fint väder så att vi alla kan vistas utomhus & äta & dricka utan att frysa.


Såvida det inte nyligen slutade att regna så har jag sluppit att bli blöt efter att ha åkt rundor i Lund på ett flak. Jag är ganska hes eftersom jag har använt min röst otroligt mycket mer denna dag än vad jag brukar göra. Jag är också glad som få, men samtidligt lite stressad eftersom jag & "A.N" snart ska dra vidare. Vi ska på eftersläpp i mitt kära Lund, där jag för sista gången kommer att träffa de personer som jag spenderat tre år med! Tre bra år, men inget varar ju för evigt...


Eller?
Jag väljer fortfarande att tro att inget tar slut utan att det bara leder vidare till något annat.
Jag undrar vad som väntar mig nu...


Adios amigos!


Jobb.

Efter att precis ha varit & besökt mitt sommarjobb kan jag nästan erkänna att det verkar okej.
Om man bortser från att jag inte vill jobba inom vården & jag kommer att få göra en massa jobbiga saker d.v.s. Förutom det så verkar det alltså bra, den personal jag har träffat & även vikarierna som jag kommer att få samarbeta med verkar trevliga, så det är ju alltid nått. En av dem känner jag ju redan sen tidigare också - en kompis kompis.


En annan fördel är att stället ligger max 200 m härifrån, så det är nära & bra! Kunde inte blivit bättre på den punkten faktiskt. Sen vet jag inte om det är en fördel eller nackdel att de flesta i personalen råkar känner min mamma. Det är nog bara bra, även om dem säger saker som att jag borde ligga lågt med vem jag är släkt med... Haha.
Humor på arbetsplatsen är viktigt! Därför hoppas jag att jag kommer få jobba samtidigt som teamledaren, hon verkar skoj. Hon skulle tydligen skicka en spion efter mig nu i sommar om jag åker till Båstad. Hmm.


Jag fick reda på att jag kommer jobba fyra veckor i sommar. Först jobb i två, sen uppehåll i två & sen jobb i två veckor till. Kanske har jag även (o)turen att bli timanställd utöver det & bli kallad lite när som helst. Pengar behöver jag ju, arbetslös som jag kommer att bli...


Nästa vecka ska jag gå bredvid någon under fyra olika tillfällen. Av någon dum anledning valde jag att gå bredvid två gånger under samma dag. Först en gång på morgonen & efter det måste jag skynda mig till skolan, men jag kommer ändå anlända försent. När skolan sen slutar måste jag skynda mig hem igen eftersom jag ska dit igen på eftermiddagen & stanna tills på kvällen.
Vilken underbar dag det kommer att bli!


Utöver detta ska jag även få min delegering en vacker dag, samt springa & lämna mina betyg hos chefen & sen... var det en massa mer jag inte kommer ihåg.
Skicka in mina lönepapper kanske?

Ja, det låter som en plan.


Adios amigos!


Helgen som gått.

Fredag:

Hade projektredovisning med "A.O"! Egentligen var det meningen att endast 15 pers skulle delta, men innan redovisningen började så bara vällde det in folk & dem verkade aldrig ta slut.
Totalt 40 pers blev det nog till sist som satt & lyssnade på oss med väldigt intresserade ögon.
Det var faktsikt t.o.m folk (ettor) som kom fram till oss när vi var klara & berömde oss för vår fina insats. Coolt.


Efter skolan drog jag & några andra hem till "A.O" där vi låg & solade i trädgården, tills det var dags för oss att åka tillbaka till stan & handla mat samt möta upp "K.L":s pojkvän.

Tanken var att vi skulle köpa nått vi kunde grilla i stadsparken. Tyvärr så föredrar folk av någon underlig anledning att grilla korv vilket jag hatar, så därför kunde jag inte vara med på det. Hamburgare hade kunnat gå, men eftersom jag inte äter ett helt paket själv & ingen annan var sugen på det, så kändes det inte lönt att köpa då jag hade fått slänga resten av innehållet. Det slutade till sist med att jag fick köpa en baguette. HAHA, vadå utanför?

Oh well, jag har inte direkt några problem med att gå mot strömmen.


Framme i stadsparken hittade vi en nästintill perfekt plats där vi sedan satt & väntade till nästa gäng anlände. Efter ytterligare en stund kom till slut också det tredje gänget & då kunde vi äntligen börja käka. När maten gjort sitt var det dags för underhållning. Vi började med kubb där mitt lag vann ¾ gånger bara för jag är så bäst! Efter det gick vi över till fotboll & om det inte hade varit för att alla puttade/lyfte bort mig från målet hade jag nog sett till att vi vunnit där med!


Vi stannade tills mörkret (& även en hemlös som vi bjöd på mat) kom & sedan fortsatte vi med att dansa på Lunds gator hela natten lång... Nästan. Det får bli nästa gång, eller hur "R"?

Att spela fotboll är för övrigt sjukt kul när man spelar med sina kompisar, måste göras ofta i sommar.


Resten av helgen:

Att ligga ute i solen & lyssna på musik har varit ett populärt inslag under min helg, men eftersom jag är helt hysterisk (en aning i alla fall) för att bränna mig, så har jag inte varit ute så jättejättejättelänge. Egentligen behöver jag inte vara rädd eftersom jag har lätt för att bli solbränd & sällan bränner mig, men på sista tiden så har jag kommit på att jag verkligen inte vill dö i förtid, haha. Att vara lite sådär halvt försiktig skadar ju inte i alla fall.


Adios amigos!


Skratta med mig dudes!



Jag har världens bästa humor. 
Det bara är så.


image33





image34





image31





image28





image29





image32





image35





image36





HAHA!
Ni måste i alla fall ha dragit liiite på mungiporna annars är ni ju helt väck!
Eller kanske inte på rätt humör. Hmm.
Hur som helst, funnyfunny.


Adios amigos!

Förlåt mig för vad som komma skall.

Har som vanligt fått en del klagomål över att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta (fastän jag gjorde det igår!) så idag ska jag vara duktig och skriva ett inlägg (igen)!


Jag måste inleda med att berätta att jag är ganska negativ idag, så ta inte det jag skriver på blodigt allvar. Ibland är jag faktiskt negativ, men för det mesta är jag ändå positiv! Försöker alltid hitta fördelar med allt och se saker från den ljusa sidan. Man tjänar ju ingenting på att vara negativ, då gör man det bara svårare för sig själv och alla andra. En positiv attityd is just the way we like it.


Så varför är jag negativ just idag?

Jo, för att psykopaten förstörde mitt humör imorse när vi åkte samma buss! Jag blir så irriterad på den kvinnan, hon verkar tro att hela världen ska rätta sig efter henne.

Ingen röklukt, ingen parfymlukt, inget bläddrande i tidningar, inget hostande, inget pratande, ingen musik & ingen mobil.


Vi lever i ett land där vi har rätt att göra vad vi vill såvida det inte bryter mot en lag eller regel.

Därför tycker inte jag att hon har rätt att (vi tar imorse som exempel) beordra en kille längst fram i bussen att stänga av sin musik eftersom hon tycker den är hemsk och inte klarar av den. Hon ansåg att den var stressande och tyckte inte att hon behövde tolerera sådant, trots att killen i fråga hade hörlurar på sig och inte störde någon.

GRR! Sätt dig längst bak i bussen då om du får så jäkla stora problem av din überbraiga hörsel & inte klarar av musik under en 10 minuter kort bussresa.
Jag var en halv sekund från att spotta ut den meningen samt skruva upp min egen mp3 på högsta volym. Bara för att. Jag gjorde det inte, men jag vet att jag kommer få fler chanser...

Något liknande denna situation händer varenda gång jag eller någon jag känner har turen att åka samma buss eller tåg som psykopaten. Alltid är det något som inte duger åt henne.

Seriöst, vem tror människan att hon är? Hon har absolut ingen rätt att tala om för någon annan vad han/hon ska göra eller inte göra.


Jag tror inte ni förstår hur irriterande hon egentligen är... Det verkar nog mest bara som att jag sitter här & klagar, men tro mig, hon är inte helt 100 den kvinnan. Ta en tur med mig i stan så ska ni få se! Jag lovar att ni inte kommer tvivla på mig efter det.


Överhuvudtaget så finns det väldigt många personer jag stör mig på. Eller människor i allmänhet egentligen:


- folk som har alldeles för många fördomar & inte är ett dugg öppensinnade,

- folk som alltid kommer försent & som aldrig håller deadlines,

- folk som trängs på bussar & tåg. FOR HILVEDE, du kommer på! Så still & vänta på din tur idiot.


Sen finns det en massa andra saker jag också stör mig på hos människor men det vågar jag inte räkna upp här. Inte nu i alla fall, känner att jag har varit tillräckligt hemsk i detta inlägget. Förlåt mig.

Det är inte alltid jag stör mig på människor, bara när jag är på dåligt humör. Finns många underbara personer också! Bara det att dem är lite mer lätträknade...


Jeez, vad långt detta blev. Tänk om jag skrivit nått vettigt istället.


Adios amigos!


Vad vore en bal på slottet?

Eftersom jag tvingar mig själv att skriva idag så blir det inget bra inlägg... Men hur bra är min blogg annars på en skala egentligen? Deal with it!


Idag var jag ute på landet (Stehag) för att leka frisörsalong med min kusins fru. Jag har bestämt mig för att jag ska använda mig utav henne vid balen eftersom en håruppsättning på stället jag går på är sjukt dyr. Gissa vad det kostar? Om ni tror att det är under tvåtusen kronor har ni fel kan jag meddela. HELT GALET! Jag vet. Så då får man alltså utnyttja släkten så gott det går även om det inte är deras egentliga yrke.


Egentligen bryr jag mig faktiskt inte så mycket om håret eller någonting annat heller för den delen. Eller jo, jag bryr mig, men... inte så mycket som alla andra. Visst vill jag också va så fin som möjligt, men man är ju född som man är & då hjälper det inte att lägga ut tusentals kronor ändå.

Skämt åsido, men jag är helt enkelt inte så girly & snobbig av mig att jag vill ha världens prinsessklänning, massa dyra smycken & sikta på att ha den finaste håruppsättningen. Jag vill ha lagom av allt... Åh, vad svensk jag känner mig just nu.


När vi sitter där som bäst & jag håller på att bli fixad så kommer plötsligt denna fråga ur min kusins mun:


- Ska du på balen också eller?

- Eh... Varför tror du jag sitter här med en potentiell frisyr egentligen?


Golle!

Förutom denna intelligenta kusin & hans fru, träffade jag även på andra släktingar som var ute & rörde på sig i storstan (fortfarande Stehag). Det var svårt att komma hem eftersom jag stötte på fler & fler överallt. Jag tror min släkt kommer överpopulera planeten snart. Ärligt talat.


Adios amigos!


RSS 2.0